Lydbøger til børn

Lydbøger vinder mere og mere popularitet med nye bogtjenester der bliver tilgængelige hvert år. Der er en del lydbog apps for alle (børn og voksne), men der er også mange lydbog apps bare for børn med særlige funktioner der gør oplevelsen mere unik og sågar hjælper med at lære at læse. Her på siden kan du få et hurtigt overblik over alle de lydbog apps vi finder lydbøger til børn fra og den gode nyhed er at du også kan prøve dem alle gratis.

Gratis lydbøger til børn

Mofibo

Saxo Premium

Nick Stories

Pickatale

Fairytell

Bookbeat

Nextory

Anbefalinger af lydbøger til børn

Formålet med denne side er at anbefale børnebøger til dig som forældre, så du ved hvilke lydbøger du skal og kan afspille for dine børn. Bøger og lydbøger er særdeles gode for børn, da det stimulere hjernen og børn udvikler deres fantasi og evne til at digte historier selv. Vær opmærksom på at lydbøger er bedst til børn fra 3 år og op efter, da det ellers kan være svært at fokusere på det der bliver fortalt og for nogle børn er lydbøger først rigtig godt når de bliver 4 år gamle.

Herunder kan du finde en masse fremragende lydbøger til børn, som vi selv har testet og lyttet til og derfor kan anbefale med ro i sindet til dig. Som det første finder du vores top 12 bedste lydbøger til børn og den alder de henvender sig til kan derfor variere lidt, men længere nede på siden finder du en aldersopdelt oversigt over lydbøger til børn fra 3-12 år.

Bedste børnelydbøger

Her er vores top 12 over de bedste lydbøger til børn lige nu. De er en liste vi opdatere løbende og du kan derfor godt bogmærke denne side, så du altid kan se hvilke børnebøger der trender lige nu. Det er altid en god måde at finde nye lydoplevelser til dit barn på.

Lydbøger børn – 3 år

Børn på 3 år har måske lige den tidligste alder at begynde med at lytte til lydbøger for børn. Med det sagt så kan du sagtens starte ud, og det er meget forskelligt fra barn til barn i denne alder hvor klar de er til at høre lydbøger. Uanset hvad, hvis du starter, så start ud med kort historier som barnet måske kender fra fysiske bøger i har læst sammen.

Lydbøger børn – 4 år

4 år er nok den mest sikre alder at begynde med lydbøger til børn i. Her er de gamle nok til at sidde roligt i en rum tid og lytte til bøgerne og får dermed meget mere ud af det, da de kan nå at høre bøgerne færdigt. Herunder kan du se hvilke lydbøger til børn på 4 år vi har hørt og skrevet om.

Lydbøger børn 7 år