Bag om siden

Det er mig Lasse, der står bag denne side. Jeg startede siden fordi jeg ret kort tid efter at have fået min første datter, fandt ud af at børnebøger er guld værd for både børn og deres forældre, og nogle af de bedste gaver min datter har fået og de bedste køb jeg har gjort er bøger til børn. Der er flere grunde til at jeg er så vild med børnebøger og også til at børn er så vilde med bøger fremfor mange andre ting. Min erfaring er at bøger kan holde børn ligeså fanget og interesseret i ligeså lang tid som fjernsyn og tablet kan, derfor vil jeg altid anbefale at læse en bog fremfor at sætte gang i TV’et eller jeres tablet. Jeg er klarover at hverdagen ikke altid tillader det, men klart en anbefaling alligevel herfra. Men for at vende tilbage til nogle af de grunde til at jeg er og børn er vilde med børnebøger:

  • Stimulerende
  • Underholdende
  • Lærende

Vi støtter den gode sag

Der er mange gode sager der er værd at støtte, vi har udvalgt et par sager som vi støtter ved at indsætte deres badge på vores sider og på den måde gør opmærksom på et problem eller en organisation der gør noget godt. Herunder kan du se de sager vi har valgt at støtte.

Forenigo - Gratis hjemmeside til foreninger Plastik i Havet