Hvor er Plet?

Hvor er Plet

Forfatter: Eric Hill

Sidetal: 20 sider

Kategori: 2 år | 3 år | Flapbøger

Anmeldelse: Hvor er plet?-bog

Hvor er Plet? er en del af den meget populære og velkendte børnebogsserie Plet, der handler om hundehvalpen plet i forskellige situationer og sammenhænge. Dette er blot en af de mange bøger om Plet og hans venner, som er lavet som en flapbog el. løft og kig bog om man vil.

I bogen har Plets mor lavet aftensmad, men Plet er blevet væk og han har gemt sig. Derfor må Plets mor Sara lede efter ham i hele huset, men inden hu finder ham til aller sidst finder hun en masse andre dyr, nemlig Plets mange venner.

På hver side i bogen er der en pap-flap der kan løftes og under den gemmer sig en af Plets venner som siger at Plet ikke er der men har gemt sig et andet sted. Jeg vil anbefale at have tapen klar, da der måske lige går lidt tid inden dit barn har helt styr på at løfte lågerne rigtigt ude nat rive dem i stykker eller helt af.

Hvor er plet? bamse

Hvor er plet? er en meget populær børnebog og har været det i mange år. I mange familier er det en af de første børnebøger man får i gave ved f.eks. fødsel, dåb el. 1-års fødselsdag, på linje med den populære børnesangbog De små synger der også gives som denne type gaver.

Den enorme popularitet af Plet bøger har ikke bare ført til flere bøger i serien, men har også gjort at der er blevet lavet en Plet bamse. En bamse du kan købe til dit barn, der er blevet helt vild med Plet og bare vil have mere. Det er en meget fin bamse i god kvalitet, der er god som dit barns første hundebamse.

Hvor er plet? gaveæske

Hvor er Plet bamsen kan du få ved at købe eller ønske dig et Hvor er plet gaveæske med bog og bamse i et sæt. Det er en rigtig fin og sød gave til børn i 1-års alderen og en de vil have glæde af i mange år fremover.

Personligt har jeg stadig min egen Hvor er plet bog fra jeg var lille og den læser jeg nu højt for mine egne børn, sammen med de andre Plet-bøger til stor glæde for dem og mig.

Skriv en kommentar