Kaj har fine støvler

Forfatter: Mats Letén

Sidetal: 28

Alder: 1 år2 år | 3 år

Kaj har finde støvler er en del af den populære Kaj-bogserie der rummer en masse andre korte historier om Kaj og hvad han nu finder på. Det er en kort bog med simple tegninger på hver side. I bogen er der også tegnsprogsfortælling af det der sker el. det som Kaj siger. Hele bogen udspiller sig i samme omgivelser med Kaj, hans trofaste dukke Lise og hvad de nu leger med.

Handling

I Kaj har finde støvler er Kaj og Lise udenfor med Kajs fine støvler. Først er det solskin, så er det regnvejr og så finder Kaj ud af hvad man kan gøre af spændende ting med en vandpyt og en støvle fyldt med vand.

Anmeldelse

Det er en super fin første bog til de aller mindste. Ord og sætninger er nemme at forholde sig til, tegninger er simple og bogen er meget kort. Det er også godt det er en dele af en bogserie, da man på den måde kan få noget variation i de første historier man læser for sit barn, men samtidig vil der være et genkendeligt element i bogen.

Det var en af de første bøger med en historie jeg læste med min datter, herudover også Kaj er en Hest, Anton og Dino og Mette skal sove. Det er den type bog et barn bliver rigtig grebet af når først de har alderen, og derfor gerne vil læse et par gange efter hinaden. Det gør heller ikke noget for den er meget kort, så det kan man snildt holde ud som forældre.

Det er en bog og bogserie der er blevet meget populær og helt automatisk en man vil støde på. Den er svær ikke at anbefale, men der findes også mange andre bøger til børn af samme type.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *